Fremme i Egypt, men ikke i Afrika?!

Hei hei! Tenkte bare å oppdatere kort om at vi er vell fremme i Egypt. Vi bor på et stort femstjerners hotell med all inclusive, og det er kjempefint her! Vi er i Sharm El Sheikh, altså i sør-Sinai. Dette området er visst i Asia, ikke Afrika. Og jeg som trodde hele Egypt var i Afrika…

Vi er nå på dag 3 av 8. Den første dagen gikk med på reising. Vi var vell ikke i seng før rundt klokka 2 på natta… Så i går tok vi bare livet med ro og utforsket hotellet.

Hotellet er, som sakt, veldig stort! Her er det spa, 3 basseng, egen strand, 4 barer, flere restauranter, aktiviteter og marked. Bare inne på det inngjerda hotellområdet! Det er veldig frodig her, og alt er veldig forseggjort. Buskene er frisert, og blomstene bærer ikke preg av varmen. Dessuten er det GOD plass på rommene!

  

I dag har det vært «spa-dag». Etter frokost dro vi på spa og fikk tyrkisk bad. Superdigg! Etter lusj gikk vi innom hotellets spa og fikk en times massasje!

Jeg vlogger foresten på @supermammaer på Snapchat i dag og i morgen. Legg oss gjerne til!

14 timer med reise- dette har jeg i håndbagasjen!

Reklame | Adlibris

Heisann!

Når dette innlegget blir publisert er jeg på tur til barnehagen for å levere Krister i barnehagen, før vi starter reisen til Egypt. Toget går nå klokken 10, og flyet til Oslo går klokken 12. Videre fra Oslo går flyet klokken 17, altså 4 timer etter vi lander. Det vil si at vi er fremme i Egypt klokken 22, og fremme på hotellet rundt klokken 23! Det er mange timer til, det.

Derfor er jeg nødt til å ha ei veske med “godt innhold“. Eller, rettere sagt, en sekk. Sekk er mye bedre å gå med, og har ofte bedre plass. Så jeg velger å reise med sekk, og ha veska i kofferten. Hehe!

I håndbagasjen min finner vi en del bøker. I år har jeg med bøkene “Idas dans“, “Etter dansen” og “Anne Franks dagbok” til koselesing. Ellers har jeg med en del pensumbøker, som jeg håper å få lest:

Ellers har jeg faktisk kjøpt to bøker til Mathias! Han leser egentlig ikke bøker, men siden vi har en såpass lang dag forran oss tenker jeg det kan være greit å finne. Så får vi se, da. Kanskje ender det opp med at jeg leser en av mine første krimbøker på denne turen?

“Blodmåne” og “Knokkelgraven”

Strikking må også være med. På tur til Egypt skal jeg strikke mariusbukse str 1-2 år. Den skal bli lik den på bildet under (den er heller ikke ferdig)! På tur tilbake skal jeg strikke flere baby selbuvotter i grått og hvitt.

Ellers blir det med litt smånips:

Mobil, lader, penn, post- it lapper, kortstokk, solbriller, pengbok, hårstrikk, headset og sikkert noe mer…

«Viktig» å være fresh på stranda?

Heisann! Nå nærmer det seg avreise, og jeg sitte på skolen. Siste skoledag for i år! Eksamene gjenstår, men den neste uka skal vi bare kose oss. Hvis det er noe jeg virkelig misliker, er det å sminke meg i “syden”. Det blir fort litt svette, kommer vann gjennom bading og støv fra tørr sand. Å gå uten sminke er selvfølgelig et alternativ, men det er ikke noe digg å føle seg ufresh på kjærestetur… Derfor hadde jeg en liten “velværedag” i går der jeg fikset bryn og vipper. Så lite skal til for at jeg skal føle meg super-pen uten sminke.

Bilde fra gårsdagens innlegg med smike på;

Bilde fra i dag uten sminke:

Vippene er det svigerinna mi som legger. Brynene ordner jeg selv med utstyr fra RefectoCil. Jeg kjøper dem på blivakker.no her. Jeg bruker fargene “naturlig brun”, “sort” og “grafittgrå” i en blanding på brynene. Når jeg ikke har vippeextensions, bruker jeg fargen sort på vippene. En del av produktene er allerede nedpriset, og med koden BVH20EAO får dere 10% ekstra!

Sommer/ferie = tørr hud og slitt hår? 3 gode tips!

Nå er det bare to dager til vi drar til Egypt! Og det er ingen hemmelighet at sol, saltvann og høyere luftfuktighet tørker ut, og sliter på, både hud og hår. Her kommer mine tre beste tips for å unngå nettopp dette;

1. Hårkur er virkelig gull nå mot sommeren. Velg en skikkelig kur uten silikon og “dritt”. Nå som jeg drar på tur, har jeg med miniversjonen av mine favoritter:

Joico K-pak; intense hydrator og deep penetrating reconstructor

 

2. Gode hudpleieprodukter. Dette er et punkt jeg tidligere har vært dårlig på. Men etter søstera mi begynte på hudpleielinja, ble jeg også “nødt til” å ta tak. Jeg har faktisk merket god bedring etter jeg begynte med disse rensene og vanlig ansiktsmaske. Ja, det er fremdeles urenheter… Men det går mye raskere bort, er mindre og ikke like “hissig”.

Søstra mi har kjøpt alle produktene. Men hudkremen finnes på blivakker.no (her). Med koden BVH20EAO får dere 10% rabatt på alt fra blivakker!

 

3. Solkrem er også utrolig viktig. Ikke bare for å unngå å bli brent, men også for å unngå rynker og farlig stråling!  Dessuten er aftersun kjekt både for å lindre brent hud, og for å tilføre fuktighet til huden. Jeg bruker disse kremene fra Piz Buin;

Tan & protect, After sun & Moisturising.

 

Et lite ekstratips: en god CC- cream som denne lar huden puste mye bedre enn en tung foundation!

Denne finnes også på blivakker.no her! Fremdeles 10% med rabattkode BVH20EAO.

 

Håper alle har en fin 1. mai! 🙂