Ikke glem kjæresten i julestresset

Ja, jeg forstår du har barn, hus, jobb og fritidsaktiviteter. Ja, jeg forstår at du er sliten etter lange dager. Ja, jeg forstår at julen kan oppleves som en stressende høytid for mange.

Men for all del ikke glem kjæresten din oppi alt stresset med barn, vasking og baking. Det meste kan gjøres enklere enn man tror, så her kommer ei lita liste med enkle tips til å holde på gnisten gjennom juletiden!

Lag julestrømpe til kjæresten også. Det er ikke bare barna som blir glade for julestrømpe. Før jul er man uansett innom butikken, så hvorfor ikke kjøpe ei strømpe til 10kr og fylle opp? Gjør det gjerne så enkelt at du bare finner en juleøl, ei spikkepølse, et flakslodd og noen godtebiter. Du holder deg lett under 100-150kr!

La kjæresten sove lenge en dag. Julen er fylt med forventninger, spesielt for de små! Det kan være utfordrende å leve opp til forventningene, og å holde barna i sengen lenge nok til å få tilstrekkelig med søvn. Derfor kan det være en enorm hverdagsglede å få sove utpå en dag.

Kjøp en førjulsgave og fortell h*n hvor mye du setter pris på det h*n gjør. Altså, det kan være sjokolade, vin, blomster, skrujern, smykke eller hva som helst. For i førjulstiden gjør man utrolig mye, og det er deilig å få bekreftelse på at noen ser hvor mye en gjør.

Kjøp kalender til kjæresten og. Litt for sent å begynne med i år! Men jeg anbefaler å kjøpe en pakke julepapir nå, og begynne å se i tilbudskurver. Eksempler på ting man kan finne til under 20kr er dusjsåpe, tannkost, deodorant, verktøy, juleting, servietter, lys, hansker, DVDer, dekor og kjøkkenutstyr. Pakk det inn under veis og legg det i en skuff eller ei kurv, så er det klart før desember kommer. Det er koselig å kunne åpne kalenderpakke sammen med barna!

Finn på ting sammen. Det er greit nok at julen koster mye penger og at man har det travelt. Men noen av de beste julegledene er minnene man skaper sammen. Det kan være å bade i basseng, sove på hotell, ha en utedag eller dra på restaurant.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg