Verdens enkleste pølsegrateng

I dag tenkte jeg å dele et lite middagstips med dere. Nemlig en pølsegrateng som er både rask, enkel og veldig god! Dessuten så er det en veldig fin måte å bruke opp rester på.

Ingredienser

⭐Pølse/bacon/skinke eller lignende. Det er supert med rester!

⭐gulrot/erter/brokkoli/blomkål eller andre grønnsaker

⭐3 dl melk

⭐3 egg

⭐En neve revet ost

⭐Salt/pepper/oregano/basilikum eller annet krydder

⭐ Makaroni (ønsket mengde)

Slik gjør du

🌸 Kok opp en god mengde lettsaltet vann

🌸 Ha grønnsaker og makaroni oppi det kokende vannet, og la de koke til de er ferdige.

🌸 Hakk opp pølser eller lignende i biter, og bland med grønnsakene og makaronien oppi ei ildfast form.

🌸 Visp egg, melk og ost sammen, og hell over formen.

🌸 Stekes midt i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter. Til eggeblandingen har stivnet

Dette er en rett som passer alle. Både små og store! Vil du gjøre litt ekstra utav det kan du servere med litt brød og salat på siden. For eksempel focaccia.

Håper det smaker

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar